0040.21.314.44.46   0040.723.337.408
Luni - Vineri: 09:00 - 17:00

Cosul dvs. este gol

 
 
Catalog
Oferta speciala
Decoratiune camera, nume bebe, Ursuletul vesel

 

Pret: 125.00 Lei

Pret: 100.00 Lei

Informatii


Termeni si conditii

Generalitati

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea SC MSD INTERSTAR SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina „Termeni si conditii” puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Definitii

Acest site este intretinut si administrat de SC MSD INTERSTAR SRL (legal inregistrata), care va fi denumita in continuare Societate.
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.botezulperfect.ro, este denumita Client.
Adresa web care este proprietatea Societatii (www.botezulperfect.ro), va fi denumita generic site-ul www.botezulperfect.ro.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.botezulperfect.ro, vor fi denumite in continuare continut.

Drepturi de autor

Intregul continut al site-ului www.botezulperfect.ro este proprietatea Societatii si a furnizorilor sai, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).
Folosirea fara acordul Societatii, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare (administrativ, civil sau penal).
Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.botezulperfect.ro de catre dispozitive sau programe automate, sau copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul furnizorului, fie direct, fie prin reprezentantii sai din Romania.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

SC MSD INTERSTAR SRL este in curs de inregistrare la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC MSD INTERSTAR SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzi online.
Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la comenzi@simonne.ro.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.
De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
Dupa expedierea produselor, Societatii nu i se mai poate cere returnarea banilor in nici un fel si deasemenea, nici returnarea produselor.

Politica de confidentialitate

Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.
SC MSD INTERSTAR SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.
SC MSD INTERSTAR SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.
SC MSD INTERSTAR SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.
SC MSD INTERSTAR SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Termene de livrare

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 2 saptamani, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului www.botezulperfect.ro.
Transportul se face prin servicul de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat
Termenul de livrare al comenzii este comunicat de catre SC MSD INTERSTAR SRL in functie de complexitatea comenzii.

Conditii de returnare

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi !
Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 14 zile calendaristice de la data facturii, prin curier la adresa Str. Grivita Nr. 37B, Otopeni, Jud. Ilfov, pt. SC MSD INTERSTAR SRL.
Produsele trebuie sa fie in ambalajul original, sa nu aiba ectichetele rupte.
Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau  copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.
Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Produsul trebuie returnat in maxim 14 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 14 de zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.
In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, SC MSD INTERSTAR SRL isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala – daca este posibil – sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand. Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.
Produsele aflate in lichidare de stoc, promotii sau la reducere de pret, NU se pot returna.
Produsele personalizate prin orice forma NU se pot returna.

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare.
Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.
Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la comenzi@simonne.ro.
Valoarea minima de lansare a unei comenzi este de 50 lei. La comenzi cu valoare mai mica de 50 lei, se achita 8 lei taxa de ramburs a banilor in cont.

Oferte si gratuitati

Toate ofertele si gratuitatile oferite de SC MSD INTERSTAR SRL sunt postate pe siteul www.botezulperfect.ro
Atunci cand sunt mai multe oferte sau gratuitati, ele se cumuleaza.
Comenzile facute pe acelasi nume si aceeasi adresa vor fi cumulate si trimise intr-un singur colet.

Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.botezulperfect.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL NOSTRU, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.botezulperfect.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Client si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.
spacer
Continutul acestui site este proprietatea MSD INTERSTAR S.R.L., CIF: RO16661106, si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor fi folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.
Simonne este marca inregistrata. © Toate drepturile 2006 - 2019

botezulperfect.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.